vorige
overzicht
volgende

Update Bizznizz Partners I dienstverlening en uw onderneming

Terwijl het coronavirus (COVID-19) om zich heen grijpt, doen wij er als team alles aan om deze situatie het hoofd te bieden.

Wij willen u graag informeren over de gevolgen die deze situatie heeft op onze dienstverlening.

Zo heeft het onze hoogste prioriteit om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten te waarborgen. Wij volgen de richtlijnen die door de overheid en het RIVM zijn opgesteld. Veel van onze medewerkers werken momenteel thuis.

Dit betekent voor u als klant, dat het in deze periode helaas niet altijd mogelijk is om bij ons binnen te lopen zoals u wellicht gewend bent. Afspraken en bijeenkomsten worden zoveel als mogelijk verzet of vinden virtueel plaats. Uw contactpersoon kunt u hierover meer informeren.

Bizznizz Partners straalt in deze hectische tijd rust uit dankzij de grote inzet van het team. Wij zijn trots op alle teamleden die hun dagelijkse werkzaamheden voortzetten om u de dienstverlening te kunnen bieden waar wij voor staan.

Niet anders dan anders, is het ons doel om u als klant optimaal te ondersteunen. We blijven voor u bereikbaar en u kunt bij ons terecht via uw vaste contactpersoon of via bizz@bizznizzpartners.nl.

We wensen u veel sterkte toe in de komende periode.

Met vriendelijke groet,
Team Bizznizz Partners