e-Boekhouden.nl

Klik op ons logo om in te loggen in uw administratie

Bizznizz Partners werkt samen met het online boekhoudpakket “e-Boekhouden.nl”. Bizznizz Partners zorgt voor een geheel ingerichte administratie en zorgt ervoor dat u met gemak kan inloggen op uw eigen omgeving. Binnen deze omgeving kunt u uw administratie inzien, wijzigen, bankrekeningen automatisch koppelen en eenvoudig factureren in uw huisstijl. De administratie sluit aan op de systemen van Bizznizz Partners zodat de cijfers efficiënt verwerkt worden.

Waarom e-Boekhouden.nl?

Er zijn veel aanbieders binnen de online boekhoudwereld. Bizznizz Partners heeft gekozen voor e-Boekhouden omdat er sprake is van een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het pakket is eenvoudig in gebruik, maar toch compleet. Het pakket heeft vele functies die het administreren een stuk efficiënter en eenvoudiger maakt. Daarnaast heeft het pakket een goede klantenservice met heldere handleidingen.

Kosten

Kosten online boekhouden per maand:

Modules

Prijs per maand excl, BTW

Boekhouden (onbeperkt aantal boekingen) € 5,95
Facturatie € 5,95
Klanttoegang € 6,95
Optioneel: Scan en herken (per factuur) € 0,19
Datalimiet tot 250 MB € 0,00
Extra gebruikers € 0,00
Administratiekosten Bizznizz

€ 5,00

De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en er zijn geen bijkomende kosten zoals onderhoudskosten. Er worden eenmalige kosten in rekening gebracht door Bizznizz Partners voor het inrichten van de administratie.

Enkele functies boekhoudpakket

 • Automatische koppeling banken (ABN-AMRO/Rabobank/ING/Knab/Bunq):

Bizznizz Partners zal uw bankrekeningen koppelen met uw administratie. Door deze koppeling zal de administratie dagelijks de transacties ophalen. De administratie boekt automatisch de transacties die worden herkend op basis van factuurnummer. Ook bestaan er mogelijkheden voor het aanmaken van incasso’s en betalingen. Overige banken dienen te worden ingelezen met MT-940 bestanden.

 • Factureren, aanmanen en offertes beheren:

Vanuit de administratie is het mogelijk om te factureren in uw eigen huisstijl. De lay-out van de factuur is aanpasbaar. De facturen kunnen worden opgeslagen als Word bestand of PDF bestand. Tevens is het mogelijk om de factuur vanuit de administratie te e-mailen of af te drukken. De facturen worden automatisch geboekt in de administratie. Tevens is het mogelijk om aanmaningen/herinneringen te versturen vanuit de administratie. De administratie kan ook worden ingericht voor het maken en bijhouden van offertes.

 • Inscannen documenten en herkennen:

Door facturen in te scannen en te e-mailen naar een vooraf ingesteld emailadres is het mogelijk om facturen direct te plaatsen in uw administratie. U heeft de mogelijkheid om facturen  automatisch te laten herkennen (€ 0,19 per factuur) zodat deze makkelijker te verwerken zijn in de administratie. Het inscannen en verwerken van de facturen kan ook eenvoudig met de gratis e-Boekhouden App.

 • Eenvoudig overzichten generen (bijv. kolommenbalans, openstaande posten etc.).

 • BTW aangiften (incl. ICP) vanuit administratie rechtstreeks verzenden naar de Belastingdienst.

 • Automatische boekingen aanmaken (omschrijvingen controleren op bepaalde termen (bijv Nuon)).

 • Altijd en overal toegang en inzicht in de administratie (ook voor Bizznizz Partners) door inloggen via internet en veilig werken via de Cloud.

 • Mogelijkheid om materiële vaste activastaat bij te houden en automatisch afschrijvingen te boeken.

 • Mogelijkheid om voorraad bij te houden.

 • Diverse koppelingen mogelijk met bijvoorbeeld Kamer van Koophandel, incassobureau, webshop, etc.

   

Hierbij wat handige video’s over het boekhoudpakket:

Starten in drie stappen:

Scan & Herken:

Afsluiten boekjaar:

Facturen direct laten betalen door middel van een link:

 

Weten wat wij voor u kunnen doen?

Bizznizz | uw partner in business

bizz@bizznizz.nl
075 - 799 30 50

maak een afspraak