Over ons

Bizznizz Partners is een jong accountantskantoor met ervaren accountants en adviseurs. Wij vinden dat professionaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid een voorwaarde moet zijn, maar wij gaan verder. Dat brengt betrokkenheid met zich mee. Wij weten wat er speelt en hoe we ermee om moeten gaan. Dat doen we proactief en met enthousiasme. Volgens ons een voorwaarde voor optimale creativiteit en innovativiteit. Hierdoor staan wij midden in uw organisatie, als onderdeel en raadgever.

Door onze betrokkenheid en enthousiasme hebben wij een totaaloverzicht van uw bedrijf en realiseren we een proactieve samenwerking. Wij streven ernaar de oplossing al geregeld te hebben voordat u het probleem ervaart. Innovatief en met gevoel. Bizznizz Partners is uw persoonlijke raadgever die voor u, en uw bedrijf functioneert als een vaste schakel. U krijgt daarmee financiële expertise op hoog niveau met een persoonlijke betrokkenheid. Hierdoor kunt u zich volledig op uw kernactiviteiten richten.

Bizznizz Partners levert integrale dienstverlening. Wij verbinden financiële plannen, fiscale vraagstukken, risicomanagement, overnames en alle andere dienstverlening met elkaar tot één geheel. Dat geeft overzicht en de mogelijkheid om slagvaardig te zijn. Met directe lijnen en altijd uw eigen contactpersoon. Zo zijn wij de raadgever die dicht bij u staat, altijd een stap verder.

Werkt Bizznizz Partners voor iedereen? Nee, want voor vertrouwen en betrokkenheid moet je elkaar aanvullen en aanvoelen. Dat geldt zowel voor ons uitgebreide netwerk als onze klanten. Alleen dan wordt 1 + 1, drie. Synergie. Dat is onze toegevoegde waarde. Nu en in de toekomst.

Medewerkers

Weten wat wij voor u kunnen doen?

Bizznizz | uw partner in business

bizz@bizznizz.nl
075 - 799 30 50

maak een afspraak