vorige
overzicht
volgende

Veiling Stichting Opkikker

In november staat er een unieke veiling op Vakantieveilingen.  De opbrengst van deze veilingen gaat 100% naar Stichting Opkikker, ook Bizznizz Partners B.V. draagt hieraan bij met het veiling item ‘Hulp bij het opzetten van je eigen bedrijf’. Altijd al je eigen bedrijf willen starten? Dit is je kans! Met dit pakket krijg je een eigen basiswebsite, uniek bedrijfslogo en financieel advies van een accountant.

Stichting Opkikker
Iedere dag horen meerdere gezinnen in Nederland dat hun kind ziek is. Stichting Opkikker heeft als doel het verzorgen van ontspanning voor gezinnen met een langdurig ziek kind, door middel van hun Opkikkerdag en het Ambassadeurschap de ziekte naar de achtergrond te laten verdwijnen.

Langdurig ziek zijn vraagt veel doorzettingsvermogen en energie van een kind. De vaak lange behandelingen en ziekenhuisopnames zijn zwaar, net als de onzekerheid die hierbij komt kijken en het zien dat vriendjes en vriendinnetjes wel een gewoon leven kunnen leiden. Ook voor de overige gezinsleden heeft de ziekte vergaande gevolgen. Papa, mama, broers en zusjes moeten hun leven aanpassen en krijgen te maken met zorgen en onzekerheden. Lichtpuntjes zijn in zo’n situatie van groot belang. In een moeilijke periode worden mooie, leuke momenten heel intensief beleefd. Ze dragen bij aan de mentale gesteldheid van het kind én de rest van het gezin. Stichting Opkikker verzorgt deze lichtpuntjes.