vorige
overzicht
volgende

Het ZakenZakboekje en Eindejaarstips

Het ZakenZakboekje

Wat moet er eigenlijk allemaal in een ondernemingsplan staan? Waarom zou ik voor een bv kiezen? Moet ik mij als zzp’er ook inschrijven bij de Kamer van Koophandel? En hoe zit dat nu precies met de fiscale ondernemersfaciliteiten? Op deze en andere vragen wil je als (startend) ondernemer antwoord hebben. Het is en blijft tenslotte een hele onderneming, zaken doen.

De volledig herziende versie van Het ZakenZakboekje biedt betrouwbare informatie, zonder poespas en in gewone mensentaal. Het is samengesteld door de NBA, de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Het geeft antwoord op al je vragen op financieel, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. In het boekje vind je korte, duidelijke informatie, tips en wetenswaardigheden. Deze uitgave is in het najaar 2018 volledig herzien en aangepast aan de laatste ontwikkelingen.

Eindejaarstips 2018

Ook de NBA-uitgave Eindejaarstips 2018 is de vinden in de onderstaande link. Deze publicatie bevat tips voor alle belastingplichtigen, ondernemers, DGA’s, werkgevers en werknemers en btw-tips.

Link: Het ZakenZakboekje NBA 2018/19