vorige
overzicht
volgende

Bizznizz Partners bestaat 10 jaar! 

Een feestelijke mijlpaal! Op 1 april 2022 bestaat Bizznizz Partners 10 jaar. 

Na ruime ervaring opgedaan te hebben in de MKB-accountantspraktijk bij een middel/groot accountantskantoor heeft Edgar Zijlmans 10 jaar geleden Bizznizz Partners opgericht. Met zijn passie voor het accountantsberoep en het ondernemerschap is hij dit avontuur gestart. Zo kon Edgar ook invulling geven aan zijn nadrukkelijke wens om meer tijd te besteden aan zijn klanten en ondernemersvraagstukken.   

In de afgelopen 10 jaar is Bizznizz Partners uitgegroeid tot een gerenommeerd regionaal accountants- en advieskantoor. Met aan het roer Edgar Zijlmans, Bastièn Penning en Jerry Blij wordt met bijna 20 enthousiaste collega’s dagelijks aan de praktijk gebouwd.  


De kracht van Bizznizz Partners 

Wij zijn een kantoor dat zich specifiek richt op accountants- en adviesdiensten. Voor andere diensten schakelen wij graag met ons sterke netwerk van onder andere notarissen, advocaten, fiscalisten en loonverwerkers. Zo kunnen wij onze klanten op alle terreinen gericht, deskundig en optimaal bedienen voor een betaalbaar tarief. Daarnaast is Bizznizz Partners vooruitstrevend op het gebied van digitalisering en automatisering.  
 
Onze klanten zijn MKB-klanten uit de regio, veelal met een B.V.-structuur. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in familiebedrijven en DGA-structuren. 

Toekomst I Bizznizz Advies 

Om vooruit te blijven lopen hebben wij op 1 februari 2022 het Bizznizz-label uitgebreid met onze nieuwe MKB-adviespraktijk Bizznizz Advies, met aan het hoofd Arjen Oostenbrink.  

Arjen heeft meer dan 10 jaar ervaring als bedrijfsadviseur bij een tweetal grote advies- en accountantskantoren en gaat dit nieuwe avontuur vol ambitie en positieve energie tegemoet.  

De ondernemer van tegenwoordig is meer dan ooit op zoek naar een financieel sparringpartner en adviseur. Om de ondernemer, naast de reguliere accountancy-dienstverlening, goed bij te kunnen blijven staan, is advies daarmee een vast onderdeel van onze diensten geworden.  

Vanuit de nieuwe praktijk worden bestaande adviesdiensten van Bizznizz Partners gebundeld en verder uitgebreid. Bizznizz Advies zal zich nog explicieter richten op adviesdiensten, waaronder financieringen, prognoses, strategie, rendementsverbeteringen, herstructureringen, fusies/overnames en waarderingen. Bestemd voor onze bestaande klanten maar zeker ook voor nieuwe klanten. 

Wij zijn er van overtuigd dat dit aansluit op de huidige wensen van de klant en zijn vol vertrouwen dat deze nieuwe adviespraktijk een succes gaat worden.   

Bedankt! 

Met veel trots vieren we ons 10-jarig bestaan en vol enthousiasme kijken we naar de toekomst. Bovenal dank aan iedereen die ons heeft gesteund, onze collega’s, partners & klanten. Bedankt! 
 
(foto van links naar rechts: Edgar Zijlmans, Arjen Oostenbrink, Bastièn Penning & Jerry Blij)