vorige
overzicht
volgende

Menno Kunst | Cliënt medewerker

Werkervaring
Sinds 2019 vervult Menno een belangrijke rol bij Bizznizz Partners, waar hij zijn carrière in de accountancysector heeft gestart. Gelijktijdig met zijn praktijkervaring, breidt hij zijn kennis en competenties uit door de opleiding Accountancy te volgen.

Studie / Opleiding
Zijn academische reis ving aan in Hoorn, waar Menno zijn havo-diploma behaalde met een focus op economie en maatschappij. Gedreven door een toenemende interesse in financiën en bedrijfsbeheer, besloot hij de uitdagende stap te zetten naar de Accountancy opleiding aan Markus Verbeek Praehep, een keuze die een essentiële fase in zijn ambitie naar professionele excellentie vertegenwoordigt.

Kernwaarden
Persoonlijke ontwikkeling en interpersoonlijke relaties zijn de pijlers die Menno's leven vormgeven. Hij staat bekend als een persoon die zeer sociaal, uiterst behulpzaam, onvermoeibaar leergierig, diep verantwoordelijk en een ware teamspeler is. Deze waarden zijn leidend in zijn professionele houding en dagelijkse interacties.

Interesses
Buiten zijn beroeps- en studieverplichtingen hecht Menno groot belang aan een rijk sociaal leven en fysieke uitdagingen. Sporten en diverse sociale activiteiten bieden hem niet alleen een aangename afwisseling, maar versterken ook zijn teamspeler-kwaliteiten in verschillende contexten.

Door deze evenwichtige mix van professionele inzet, academische toewijding en persoonlijke ontwikkeling, zet Menno continue stappen vooruit in zowel zijn carrière als op persoonlijk vlak.

Ik ben gespecialiseerd in:

  • Voeren van administraties
  • Samenstellen jaarrekeningen
  • Opstellen belastingaangiften
  • Ondersteunen collega's

Weten wat wij voor u kunnen doen?

Bizznizz | uw partner in business