vorige
overzicht
volgende

Jeroen Grinwis | Cliënt verantwoordelijke

Werkervaring
Jeroen is zijn loopbaan begonnen als zelfstandig administrateur bij een modewinkel. Na 4 jaar heeft hij de overstap gemaakt naar een accountantskantoor. Hier heeft hij zijn basis gelegd als assistent accountant. Naast het uitvoeren van de reguliere accountantswerkzaamheden heeft Jeroen zich verder gespecialiseerd op automatiseringsgebied. Door de grote ontwikkelingen op dit gebied in de accountantsbranche is de vraag naar administratieve efficiency voordelen in relatief korte tijd enorm toegenomen.

Jeroen is bekend met de software van veel boekhoudpakketten (e-boekhouden, Exact, Visma Accountview, Twinfield, Unit4 Multivers, AFAS, Reeleezee, Snelstart, Imuis) en meer specifiek de mogelijkheden tot het automatisch verwerken van gegevens binnen deze boekhoudpakketten. Hierbij valt te denken aan bank- en webshopkoppelingen, het scannen en herkennen van facturen en het automatisch verwerken van overige transacties. Hij weet de administratie zo in te richten dat automatisering het grootste deel van de administratieve werkzaamheden overneemt en zowel de klant als de accountant tijd overhoudt voor andere zaken.

Studie/opleiding
Jeroen heeft de HBO-opleiding Management, Economie en Recht (MER) in 2001 afgerond. Op dit moment volgt hij de opleiding SPD Bedrijfsadministratie.

Kernwaarden
Teamplayer, dienstbaar, gedreven, betrokken, doorzetter, oplossingsgericht.

Interesses
Naast hard werken is Jeroen druk met zijn tweeling zoon en dochter. Ook is Jeroen veel buiten te vinden met zijn hond.

Ik ben gespecialiseerd in:

  • Digitalisering
  • e-Boekhouden
  • Inrichting administraties
  • Boekhoudpakketkeuze

Weten wat wij voor u kunnen doen?

Bizznizz | uw partner in business